Home Utrecht Utrecht Stad Man mishandelt meisje

Man mishandelt meisje

Donderdag werd een meisje mishandeld door een man. Rond 11.25 uur kreeg de politie de melding dat een meisje was geslagen door een man. Zij stond bij de bushalte op de Aziëlaan en werd onverwachts door de man in haar gezicht gestompt. Vervolgens ging de man ervandoor in de richting van de Australiëlaan. Agenten kwamen direct ter plaatse en troffen de man aan op de Australiëlaan. Hij kwam erg warrig over. De 34-jarige man uit Utrecht werd aangehouden en meegenomen mee naar het politiebureau voor verhoor. Het meisje, 17 jaar en afkomstig uit Utrecht, is voor controle naar het ziekenhuis gegaan.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…