Home Utrecht Utrecht Stad Man gearresteerd wegens inbraak Merwedekade

Man gearresteerd wegens inbraak Merwedekade

Een 26-jarige man uit Utrecht is woensdag gearresteerd omdat hij had geprobeerd in te breken in een woning. Rond 17.15 uur kregen agenten een melding dat een man probeerde in te breken in een woning aan de Merwedekade in Utrecht. Toen de man zich ontdekt wist, vluchtte hij weg op een fiets. Het signalement werd doorgegeven aan de agenten die naar de man uitkeken. De agenten kamden de Rivierenwijk uit en zagen op de IJsselstraat een man staan die aan het signalement voldeed. Hierop werd hij gearresteerd en naar het bureau overgebracht. De Utrechter is ingesloten en in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…