Home Utrecht Aangehouden op gestolen scooter

Aangehouden op gestolen scooter

Dinsdagmiddag heeft de politie een man aangehouden omdat hij op een gestolen scooter reed. De politie kreeg omstreeks 16.15 uur een tip dat op de Pyramideboomgaard in Utrecht een scooter stond die regelmatig werd gebruikt door onbekende mannen. Dit zou voornamelijk in de avonduren gebeuren. De tipgever vertrouwde het niet. Agenten namen poolshoogte en zagen dat een man de scooter op kwam halen. De man werd tot stoppen gedwongen en de scooter werd gecontroleerd. Uit de systemen bleek dat de scooter als gestolen gesignaleerd stond. De 19-jarige verdachte uit Vleuten werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. De politie onderzoekt waar de scooter in de avonduren voor gebruikt werd.

 

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…