Home Utrecht Utrecht Stad Auto-inbreker op heterdaad aangehouden

Auto-inbreker op heterdaad aangehouden

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een man op heterdaad aangehouden voor het inbreken in een auto. Getuigen belden omstreeks 04.40 uur naar de politie omdat men zag dat een man zich verdacht gedroeg in de omgeving van het winkelcentrum De Klop aan de Lamadreef in Utrecht. Agenten gingen naar het winkelcentrum en zagen een man bij een auto staan. Onder de auto lag glas. en twee ramen waren vernield. De man, 41-jaar uit Utrecht, werd door de agenten aangesproken. Hij gaf direct toe dat hij ingebroken had in de auto. De Utrechter werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…