Home Utrecht Auto in brand na mislukt dumpen

Auto in brand na mislukt dumpen

Maandagavond werd in Breukelen geprobeerd een auto in het water te dumpen. Toen dat niet lukte, werd hij in brand gestoken. Rond 22.55 uur kregen de brandweer en politie de melding dat een bestelauto op de Kanaaldijk Oost in brand stond. Beide hulpdiensten gingen ter plaatse en de brandweer bluste de brand. Daarbij kon zij niet voorkomen dat de bestelauto geheel uitbrandde. De auto hing met de voorzijde over de kade van het Amsterdam-Rijnkanaal en zat met zijn onderkant vast op de kaderand. Kennelijk was geprobeerd de auto het kanaal in te rijden, maar was dat niet gelukt. Vervolgens had men het voertuig in brand gestoken. De auto was niet meer voorzien van kentekenplaten. De politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van het voertuig.

 

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…