Home Utrecht Vrouw op snelweg uit de auto gezet

Vrouw op snelweg uit de auto gezet

Een vrouw werd op zondagavond door haar vriend op de A2 bij Maarssen uit de auto gezet. Rond 20.10 uur kreeg de politie de melding dat een vrouw ter hoogte van Maarssen over de vluchtstrook van de A2 liep. Agenten gingen ter plaatse en troffen de vrouw zittend op de vangrail aan. De 34-jarige vrouw uit Heemstede was overstuur en verklaarde dat zij in de auto ruzie had gehad met haar vriend en dat hij haar vervolgens op de vluchtstrook uit de auto had gezet. Agenten gaven de Heemsteedse een lift naar het station in Breukelen, waar zij de trein naar huis nam.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…