Home Utrecht Vijf mannen aangehouden wegens vurwapenbezit

Vijf mannen aangehouden wegens vurwapenbezit

De politie heeft dinsdagavond vijf mannen aangehouden op verdenking van het in bezit hebben van vuurwapens. Rond 17.45 uur kreeg de politie een tip dat een aantal mannen een huis aan de van Hoornekade in Utrecht waren binnengedrongen en in bezit zouden zijn van vuurwapens. De politie ging ter plaatse en sommeerden de verdachten uit de woning te komen. Omdat er mogelijk sprake was van vuurwapens werd dit met getrokken pistool verricht.

In totaal werden vijf mannen, in de leeftijd van 36 tot 50 jaar uit Utrecht en België, aangehouden. Later op de avond heeft een arrestatieteam de woning nog doorzocht. Hierbij werden geen verdachten meer aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…