Home Utrecht Nieuwegein Mannen met stroomstootwapen aangetroffen

Mannen met stroomstootwapen aangetroffen

Agenten hielden in de nacht van woensdag op donderdag twee mannen aan, omdat zij een stroomstootwapen bij zich hadden. Rond 02.10 uur controleerden agenten een auto op de Dukatenburg. In de auto zaten twee Utrechters van 18 jaar. Zij bleken geen onbekenden van de politie te zijn. In de auto troffen de agenten een stroomstootwapen aan. Daarop hielden zij de Utrechters aan en namen het stroomstootwapen in beslag. De verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht en zijn voor nader onderzoek vastgezet.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Aanhoudingen na wapenvondst in woning

De politie hield zaterdag 3 juni twee verdachten (33 en 36 jaar) uit Amersfoort aan op ver…