Home Utrecht Autodief op heterdaad aangehouden

Autodief op heterdaad aangehouden

Woensdagmorgen heeft de politie een man aangehouden omdat hij een bedrijfsbus had weggenomen. Een eigenaar van een bestelbus belde omstreeks 09.45 uur naar de politie omdat zijn bedrijfsbus gestolen waas. De bus was voorzien van het zogenaamde track- en tracesysteem. Hiermee kan via de computer de bus gevolgd worden. De eigenaar gaf de positie van de bestelauto live aan de politie door.

Uiteindelijk werd het voertuig onder de Rijksweg A27 aan de kant van de Einthovendreef-zuid aangetroffen. Vlak bij de bus liep een man. De 31-jarige man uit Utrecht werd aangesproken en gecontroleerd. De man verklaarde de bus weggenomen te hebben. Hij werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

 

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Steekincident in winkel – Update

Update – De 60-jarige man uit Amersfoort is aan zijn verwondingen overleden. Het inc…