Home Utrecht Utrecht Stad Auto-inbreker op heterdaad aangehouden

Auto-inbreker op heterdaad aangehouden

De politie heeft woensdagmiddag een man aangehouden omdat hij had ingebroken in een auto. Omstreeks 16.55 uur kreeg de politie de meldingen dat er mogelijk ingebroken werd in een auto die geparkeerd stond in de parkeergarage aan de Rozenstraat in Utrecht. Agenten gingen ter plaatse en zagen een man net uit de omgeving van de ingang van de parkeergarage komen lopen. De man droeg een zilverkleurige laptoptas over zijn schouder. De agenten vertrouwden het niet en controleerden de man.

De 25-jarige verdachte uit Utrecht kon niet verklaren hoe hij aan de laptoptas kwam. Hij werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. In de zakken van de man zaten inbrekerswerktuigen. Niet veel later bleek dat in de parkeergarage een auto stond die was opengebroken.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…