Home Utrecht Utrecht Stad Straatroof in Utrecht

Straatroof in Utrecht

Een 26-jarige vrouw is dinsdag slachtoffer geworden van een straatroof. De vrouw liep rond 20.30 uur over het Ridderplantsoen in Utrecht toen twee mannen op één fiets haar passeerden. Een van de twee mannen trok de telefoon uit haar handen. De daders reden weg in de richting van de Wickenburglaan. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen van dit incident. Het signalement van de man die fietste: man met lichtgetinte huidskleur, tussen de 20 en 25 jaar oud, ongeveer 1.85 meter lang, breed postuur. Hij droeg een zwarte leren jas en een spijkerbroek. De persoon achterop de fiets: man met lichtgetinte huidskleur, ongeveer 1.70 meter lang, tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij had een smal postuur met opvallend dunne benen.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…