Home Utrecht Onderzoek naar lastigvallen vrouwen

Onderzoek naar lastigvallen vrouwen

De politie in Utrecht is een onderzoek gestart naar aanleiding van een aantal meldingen van vrouwen die de afgelopen weken lastiggevallen zijn. De afgelopen weken heeft een aantal vrouwen zich gemeld bij de politie over het feit dat zij zijn lastiggevallen door een jongen onder andere in het Maximapark. De jongen sprak de vrouwen aan en werd in enkele gevallen handtastelijk. Gezien het signalement vermoedt de politie dat het waarschijnlijk om dezelfde jongen gaat.

De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten of er mensen zijn die weten wie deze jongen is. Hij wordt geschat tussen de 14 en 18 jaar, is ongeveer 1, 75 meter lang, blanke huidskleur en hij heeft kort blond/rossig haar. Hij verplaatst zich op een fiets. Heeft u meer informatie over deze jongen of bent u zelf slachtoffer en heeft u dit nog niet gemeld, neem dan contact op met het politiewijkteam Leidsche Rijn, via telefoonnummer 0900-8844.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Steekincident in winkel – Update

Update – De 60-jarige man uit Amersfoort is aan zijn verwondingen overleden. Het inc…