Home Utrecht Getuigenoproep mishandeling en poging tot beroving

Getuigenoproep mishandeling en poging tot beroving

Een 16-jarig meisje is vrijdagavond geslagen op de Laan van Kovelswade in Utrecht. Twee nog onbekende meisjes hebben bovendien geprobeerd haar te beroven van haar mobiele telefoon. Het slachtoffer fietste die avond rond 23.40 uur op de Koningsweg en daarna over de brug bij de Waterlinieweg. Plotseling sprongen er in de bocht bij de begraafplaats twee meisjes op de weg. Eén van hen sloeg het slachtoffer met een stok op het hoofd. Ze eiste daarna geld van het slachtoffer. Toen deze aangaf geen geld bij zich te hebben, probeerde één van de meisjes de mobiele telefoon uit han en van het slachtoffer te trekken. Toen dit niet lukte, vluchtten de meisjes weg in de richting van het Beatrixpark in Lunetten.

De meisjes hebben de volgende signalementen. Ze zijn allebei tussen de 1.65-1.70 meter lang, hebben een normaal postuur, droegen donkere jassen met capuchon met een bontkraag. Verder hadden zij veel make-up op en spraken zij met een opvallend Utrechts accent.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…