Home Utrecht Utrecht Stad Twee jongens aangehouden voor bedreiging

Twee jongens aangehouden voor bedreiging

De politie heeft maandagavond twee minderjarige jongens aangehouden omdat zij twee mannen met een mes hadden bedreigd. Rond 19.15 uur kreeg de politie meerdere meldingen dat twee mannen werden bedreigd door twee jongens. De mannen kwamen vanaf de kermis aan het Griftpark in Utrecht lopen en werden achtervolgd door twee jongens. De jongens bedreigden de mannen (gegevens nog onbekend) met een mes en gooiden stenen. Ook kreeg één van de slachtoffers een stoot met de achterkant van een mes.

Aan de hand van de opgegeven signalementen zagen agenten ter hoogte van de Plompetorengracht het tweetal lopen. De jongens, beiden 15 jaar en uit Utrecht, werden aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…