Home Noord-Holland Hilversum Automobilist blijkt inbrekerswerktuig bij zich te hebben

Automobilist blijkt inbrekerswerktuig bij zich te hebben

In de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 maart reed een auto met hoge snelheid over de Lorentzweg in Hilversum. In de auto bleek inbrekerswerktuig. Rond 01.30 uur zagen agenten een auto met hoge snelheid de bocht omgaan bij de Lorentzweg/Kleine Drift. Bij het passeren van de politieauto verminderde de bestuurder de snelheid, maar toen agenten omkeerden, werd de snelheid opgevoerd. Bij het Gooilandplein kon er een stopteken gegeven worden waaraan de bestuurder, 21 jaar uit Utrecht, voldeed. In de auto bleek inbrekerswerktuig te liggen en de Utrechter werd aangehouden.

 

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…