Home Utrecht Jongen met ingevorderd rijbewijs op gestolen scooter

Jongen met ingevorderd rijbewijs op gestolen scooter

Donderdag heeft de politie een jongen aangehouden. Hij reed rond zonder rijbewijs en de scooter bleek gestolen te zijn. Rond 11.45 uur zagen agenten op de Wittevrouwensingel in Utrecht een scooter rijden zonder kentekenplaat. De scooter met daarop twee jongens werd staande gehouden en de opzittenden werden gecontroleerd. Het rijbewijs van de bestuurder bleek eerder al ingevorderd, waarop de 16-jarige jongen uit Vleuten werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Agenten zagen dat het contactslot van de scooter en het slot van de buddyseat ontbraken en vonden dit verdacht. Uit onderzoek bleek dat de scooter eerder die week was gestolen. De 16-jarige jongen is voor nader onderzoek vastgezet.

 

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Beroving fatbikes – Disketteweg – Amersfoort

In Amersfoort zijn op vrijdagavond 8 december drie fatbikes gestolen door drie jongens. Di…