Home Utrecht Zakken compost gestolen

Zakken compost gestolen

Woensdag namen twee mannen zakken compost mee. Ze werden aangehouden. Rond 11.40 uur kwam een man bij een afvalscheidingstation van de gemeente Utrecht aan de Tractieweg en wilde zakken compost. Een medewerker legde uit dat als iemand afval stort diegene één zak compost mag meenemen. De man liep naar een auto waar een andere man in zag. De medewerker van de stort zag hoe de mannen meerdere zakken compost aan het inladen waren. Hij zei hier wat van waarna één van de mannen de medewerker vastpakte. De andere man trok zijn kameraad weg van de medewerker, ze stapten in de auto en reden weg.

Door het opgegeven kenteken konden agenten de auto bij de woning van de verdachten opwachten en de twee, 49 en 47 jaar uit Utrecht, aanhouden. In de auto werden meerdere zakken compost aangetroffen. De Utrechters zitten vast.

 

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Overval winkel Balladelaan Amersfoort. Wie heeft informatie?

Zondag 25 september rond 19.15 uur is een winkel aan de Balladelaan overvallen. Een gemask…