Home Utrecht Utrecht Stad Schutting in Maarssen in brand gestoken

Schutting in Maarssen in brand gestoken

In de nacht van dinsdag op woensdag werd brand gesticht. De bewoner wist de beginnende brand snel te blussen. Rond 01.20 uur hoorde een bewoonster van een woning in Boomstede in Maarssen rond 01.20 uur een klap en keek naar buiten. Zij zag dat de schutting bij de buren in brand stond. Zij belde direct de 46-jarige bewoner. Hij vloog naar buiten en wist het brandje met een emmer water te blussen. Daarna waarschuwde hij de politie. Gezien de aangetroffen sporen is het zeker dat het om brandstichting gaat.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…