Home Utrecht Utrecht Stad Vrouw wordt van haar fiets getrokken en beroofd

Vrouw wordt van haar fiets getrokken en beroofd

In de nacht van maandag op dinsdag werd een vrouw door twee onbekende mannen van haar fiets getrokken. Ze stalen geld en renden weg. Rond 02.10 uur fietste een 19-jarige vrouw over de Oosterkade in Utrecht en sloeg linksaf de Pelikaanstraat in. Op het moment dat ze de hoek omsloeg, pakten twee onbekende mannen haar vast en trokken haar van haar fiets. De vrouw kwam ten val. De twee wilden geld van haar. Ze voldeed aan de eis waarna de mannen wegrenden richting de Albatrosstraat.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…