Home Utrecht Mishandeling bij bushalte

Mishandeling bij bushalte

Maandag vond op de Tijgerpagelaan in Utrecht bij de busbaan Parkwijk een ernstige mishandeling plaats. Rond 15.10 uur kwam de 18-jarige Utrechter bij de bushalte een hem bekende jongen tegen waar hij ruzie mee kreeg over een nog openstaande schuld. Deze ruzie escaleerde toen de jongen hulp inriep van twee familieleden. De Utrechter werd door de drie verdachten geslagen en geschopt waardoor hij meerdere kneuzingen en zwellingen opliep. De politie trof de verdachten niet meer aan en doet onderzoek. Het slachtoffer heeft zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen.

Tijdens de mishandeling stonden er meerdere personen bij de bushalte.

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Nieuwegein – Drugsdealer aangehouden

Na aanleiding van binnen gekomen informatie over de handel in verdovende middelen startte …