Home Utrecht Drie arrestaties na geweld bij horecagelegenheid

Drie arrestaties na geweld bij horecagelegenheid

In de nacht van zondag op maandag werd rond 03.40 uur de hulp van politie ingeschakeld omdat bij een horecagelegenheid aan de Helling in Utrecht onrust was ontstaan. De politie moest geweld gebruiken en hield drie verdachten aan. Vrijwel direct met de komst van de agenten, nam de agressie bij twee bezoekers toe. De mannen waren kort daarvoor de zaak uitgezet vanwege wangedrag maar ze waren het daar niet mee eens. Eén van hen, een 27-jarige Utrechter, vernielde een deur en een ander (31-jarige man uit Utrecht) was gewelddadig naar portiers.

Toen de agenten de mannen wilden aanhouden, verzetten ze zich hevig en zagen agenten zich genoodzaakt om geweld te gebruiken. De 27-jarige man liep daardoor armletsel op. Een 28-jarige vrouw uit Utrecht die zich zeer vervelend met de aanhoudingen bemoeide, werd aangehouden voor het belemmeren van de agenten.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Hilversummer (64) overleden na mishandeling in Amersfoort

Een 64-jarige man uit Hilversum is woensdagochtend 29 november overleden na een mishandeli…