Home Utrecht Buschauffeur wordt bespuwd waardoor passagier gewond raakt

Buschauffeur wordt bespuwd waardoor passagier gewond raakt

Een buschauffeur werd maandagmorgen door een agressieve passagier bespuwd. Daardoor raakte een andere passagier gewond omdat de chauffeur hard op de rem trapte. Een 58-jarige buschauffeur uit Nieuwegein reed met zijn bus over de Mississippidreef in Utrecht. Op een gegeven moment hoorde de chauffeur tumult in zijn bus en kwam een jongen naar voren lopen. De jongen schold de chauffeur uit en wilde dat hij stopte omdat de jongen eruit wilde. De chauffeur gaf aan alleen bij een bushalte te stoppen. Omdat de jongen zich zeer agressief gedroeg en de chauffeur begon te bedreigen, remde de chauffeur hard af en liet de agressieveling uit de bus. De jongen spuwde de chauffeur nog in zijn gezicht.

In de bus bleek dat een passagier door het harde afremmen gewond geraakt was. De man werd met een forse hoofdwond naar het ziekenhuis overgebracht.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…