Home Utrecht Utrechtenaar bedreigd met hamer

Utrechtenaar bedreigd met hamer

Zondagavond werd een man door twee jongens op een scooter bedreigd met een hamer. De verdachten zagen kans weg te komen. De politie werd omstreeks 22.35 uur gebeld door een man die ter hoogte van de Marnixbrug in Utrecht aan de zijde van de Adriaan Menninckkwartier stond. De man verklaarde aan agenten dat hij door twee jongens op een scooter was geslagen met een hamer. De 19-jarige man uit Utrecht zag twee jongens op een scooter zijn richting oprijden. Een van de jongens had een capuchon op met daaronder een bivakmuts.

Het slachtoffer vertrouwde het niet en zag op het moment dat het tweetal hem passeerde dat de passagier met een hamer op hem insloeg. De verdachten reden weg in de richting van Ondiep.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Beroving – Nijpelsplantsoen – Nieuwegein

Zaterdagavond 27 mei rond 20.00 uur wordt een 17-jarige jongen uit Nieuwegein op het Nijpe…