Home Utrecht Utrecht Stad Man met ingevorderd rijbewijs aangehouden

Man met ingevorderd rijbewijs aangehouden

Tijdens de surveillance zagen agenten rond 09.45 uur een beschadigde auto op de Berkstraat in Utrecht rijden. De bumper van de auto hing half los en het spatbord was helemaal ingedeukt. De bestuurder kreeg een stopteken en werd gecontroleerd. De 26-jarige man uit Utrecht verklaarde dat de auto van hem was.

Uit onderzoek bleek dat de auto niet op zijn naam stond. Tevens werd duidelijk dat het rijbewijs van de man was ingevorderd. Zelf gaf de Utrechter aan net 15 maanden detentie achter de rug te hebben en niet meer wist dat hij geen rijbewijs had. De man werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…