Home Utrecht Man krijgt kokend water over zich heen

Man krijgt kokend water over zich heen

Zondagavond kreeg een man kokend water over zich heen gegooid door een andere man. De politie heeft de verdachte aangehouden. Omstreeks 22.50 uur werd de politie gebeld door een man die aangaf mishandeld te zijn. Agenten gingen naar het huis van het slachtoffer aan de Van Koetsveldstraat in Utrecht. Hier troffen zij een 39-jarige man uit Utrecht aan. De man had ernstige brandwonden in zijn gezicht.

Hij verklaarde door een andere man, 65 jaar uit Utrecht, met kokend water overgoten te zijn. Dit gebeurde naar aanleiding van een ruzie. De verdachte was ook nog in de woning en werd aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…