Home Utrecht Politie zoekt vrouw

Politie zoekt vrouw

De politie zoekt een vrouw die mogelijk meer kan vertellen over twee jongemannen die zijn betrokken bij een inbraak in een woning op de Joseph Haydnlaan en daarna instapten in een klein rood autootje. De vrouw reed zelf in een grijze personenauto stationmodel. Op vrijdag 22 maart rond 14.30 uur belden getuigen via het alarmnummer 1-1-2 de politie en meldden dat een inbraak gaande was in een woning aan de Joseph Haydnlaan. De getuigen gaven vervolgens door dat het tweetal wegliep vanaf de woning en instapte in een klein rood autootje. De getuigen gaven het kenteken door en dat de auto wegreed over de Johan Wagenaarkade in de richting van het Herderplein. Het lukte de toegesnelde politie om het tweetal in hun auto op de Industrieweg te traceren, waarop zij werden gearresteerd. Het ging om twee mannen van 18 en 24 jaar beiden uit Nieuwegein. Het tweetal zit vast voor onderzoek en verhoor.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…