Home Utrecht Utrecht Stad Twee straatrovers aangehouden

Twee straatrovers aangehouden

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee mannen aangehouden nadat zij een beroving met geweld hadden gepleegd. Potterstraat in Utrecht. Het tweetal wilde geld pinnen om een taxi naar huis te betalen. Op het moment dat zij stonden te pinnen stopte een auto en stapte een man uit de auto. De man begon tegen de twee te schelden en sloeg beiden zonder enige aanleiding in het gezicht. Het gepinde geld werd door de verdachte uit de automaat genomen. Hierna stapte de man weer in de auto en reed weg in de richting van de Oudegracht.

Een van de slachtoffers had het kenteken van de auto genoteerd en alarmeerde de politie. Agenten gingen op zoek naar de auto en kregen door dat het voertuig op het Zandpad was gesignaleerd. Niet veel later zagen agenten de auto op de Thomas a Kempisweg rijden. Het voertuig werd aan de kant gezet en de inzittenden, een 18 en 22-jarige man beiden uit IJsselstein, werden aangehouden. Op het bureau werd het tweetal gefouilleerd. Het geroofde geld kwam uit de zakken van de mannen. Zij werden voor verder onderzoek en verhoor ingesloten.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…