Home Overijssel Twente Enschede Gestolen auto aangetroffen, vier aanhoudingen

Gestolen auto aangetroffen, vier aanhoudingen

Vrijdag rond 22.30 uur ziet een politiemedewerker een auto in Enschede aan de Operastraat staan, die als gestolen gesignaleerd stond. In de naaste omgeving van de auto treft de politie vier jonge mannen aan. Zij zijn alle vier overgebracht naar het arrestantencentrum van de politie in Borne i.v.m. mogelijke betrokkenheid bij diefstal/heling van deze auto. De mannen, afkomstig uit Spijkenisse, Utrecht(2x) en Enschede zijn ingesloten. De politie stelt verder onderzoek in.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …