Home Utrecht Berovers vluchten na beroving

Berovers vluchten na beroving

Twee berovers zijn dinsdagavond 12 maart na een poging twee mensen te beroven gevlucht. Een van de slachtoffers wist een van de belagers een trap te geven waarna de verdachten wegrenden. Rond 23.20 uur werden een man en een vrouw op de Columbuslaan  in Utrecht door twee mannen belaagd. Eén van hen probeerde de tas van de vrouw te pakken waardoor de vrouw met haar belager ten val kwam. Het mannelijke slachtoffer raakte in gevecht met de andere berover en wist hem een trap in de buikstreek te geven. Direct hierna renden de twee straatrovers weg over de Cooklaan in de richting van de Marco Pololaan.

Signalement van een van de daders

Van één van de straatrovers is een signalement bekend:

Man

Tussen 20-22 jaar

Licht getinte huidskleur (etniciteit onbekend)

Lenge 1.60-1.65 m

Tenger, smal postuur

Pokdalig gezicht

Lichtgroene mogelijk beide ¾ jas

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…