Home Utrecht Utrecht Stad Woninginbreker op heterdaad aangehouden

Woninginbreker op heterdaad aangehouden

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een woninginbreker op heterdaad aangehouden in Utrecht. Een getuige belde omstreeks 01.45 uur naar de politie omdat hij zag dat er ingebroken werd bij een huis aan de Laan van Chartroise. Agenten gingen ter plaatse en zagen op de Laan van Chartroise een man lopen die volledig aan het opgegeven signalement voldeed. De 41-jarige man uit Utrecht werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. Bij het huis bleek een ruit vernield te zijn.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…