Home Utrecht Utrecht Stad Vrouw wordt beroofd van haar tas ondanks hulp van getuige

Vrouw wordt beroofd van haar tas ondanks hulp van getuige

Donderdagavond werd een vrouw in Utrecht beroofd van haar tas. Door kordaat optreden van een getuige kreeg het slachtoffer haar tas terug. Een 25-jarige vrouw uit Utrecht liep rond 22.35 uur op het voetpad van de Venuslaan aan de zijde van Sterrenwijk ter hoogte van de Meridiaanstraat. Plotseling werd de vrouw van achteren benaderd door een man die haar tas uit haar handen trok. De verdachte rende hard weg. Een getuige zag het gebeuren, aarzelde geen moment en zette de achtervolging in. De man zag kans de verdachte in te halen en de tas van het slachtoffer terug te pakken.

De verdachte is een blanke man van ongeveer 30 jaar oud. Hij heeft een normaal postuur en is tussen de 1.85 en 1.90 mtr. lang. Hij droeg een donkerkleurige halflange jas.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…