Home Utrecht Utrecht Stad Vrouw vecht terug na stelen tas

Vrouw vecht terug na stelen tas

Op dinsdag werd een vrouw op het Troosterhof in Utrecht beroofd van haar tas. De vrouw rende achter de verdachte aan en met hulp van anderen kon de man worden gearresteerd. Hij bleek gesignaleerd te staan. Rond 11.45 uur parkeerde een 43-jarige vrouw haar auto op het Troosterhof toen haar portier werd opengetrokken door een man. Hij trapte in haar richting, pakte haar tas en rende weg. De vrouw bedacht zich geen moment en rende achter de verdachte aan. Ze haalde hem in en hij liet de tas los. Vervolgens bleek de portemonnee weg te zijn en ze sloeg hem met de tas. Twee bouwvakkers hielpen de vrouw en vroegen hem de portemonnee terug te geven. De verdachte haalde drie portemonnees uit zijn mouw waaronder die van de vrouw. De man liep weg en de vrouw belde de politie. Agenten wisten de man aan te houden dankzij een goed signalement. Hij bleek gesignaleerd te staan voor celstraf.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…