Home Utrecht Oude dame beroofd van ketting

Oude dame beroofd van ketting

Dinsdagmorgen werd een bejaarde dame door twee vrouwen op een geslepen manier beroofd van haar halsketting. De politie zoekt getuigen. Een 83-jarige vrouw uit Utrecht liep omstreeks 11.30 uur op het winkelcentrum aan de Euterpedreef in Utrecht. De vrouw werd aangesproken door twee vrouwen die vroegen of zij de gouden ketting van hun overleden moeder wilde kopen. Nog voordat de dame kon zeggen dat zij geen interesse had, zat de ketting al om haar hals. Naar later bleek hadden de twee vrouwen haar eigen ketting afgedaan. Het tweetal liep hierna weg in de richting van de Atlasdreef. Het slachtoffer alarmeerde de politie.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…