Home Gelderland Apeldoorn Duo aangehouden voor auto inbraak

Duo aangehouden voor auto inbraak

De politie heeft dinsdag in het centrum van Apeldoorn twee mannen aangehouden voor de inbraak in een auto. Het tweetal had rond 17.00 uur in de parkeergarage in een auto ingebroken. Het duo, twee Utrechtenaren van 29 en 23 jaar, kon vlak na de inbraak door gealarmeerde agenten worden aangehouden. Uit de auto hadden de mannen een laptop weggenomen. In de eigen auto van de Utrechtenaren trof de politie inbrekersgereedschap en meerdere navigatiesystemen. De politie heeft de aangetroffen spullen in beslag genomen en onderzoekt de herkomst hiervan. Ook de auto van het tweetal is voor verder onderzoek in beslag genomen. Beide mannen zijn ingesloten en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …