Home Utrecht Nieuwegein Fietser gewond bij aanrijding met bestelbus

Fietser gewond bij aanrijding met bestelbus

Een fietser raakte op maandagmiddag gewond bij een aanrijding met een bestelbus. Rond 16.40 uur reed een 35-jarige man uit Woerden met zijn bestelbus over de Hollandhaven in Nieuwegein, komende uit de richting van de Structuurbaan. Bij de kruising met de Zeelandhaven sloeg hij rechtsaf, maar zag een over het fietspad rijdende 66-jarige fietser uit Nieuwegein over het hoofd, met aan aanrijding tot gevolg. De Nieuwegeiner liep vermoedelijk een hersenschudding en een gebroken neus op. Een ambulance bracht hem over naar het Oudenrijnziekenhuis in Utrecht.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…