Home Utrecht Nieuwegein Fietser gewond bij aanrijding met bestelbus

Fietser gewond bij aanrijding met bestelbus

Een fietser raakte op maandagmiddag gewond bij een aanrijding met een bestelbus. Rond 16.40 uur reed een 35-jarige man uit Woerden met zijn bestelbus over de Hollandhaven in Nieuwegein, komende uit de richting van de Structuurbaan. Bij de kruising met de Zeelandhaven sloeg hij rechtsaf, maar zag een over het fietspad rijdende 66-jarige fietser uit Nieuwegein over het hoofd, met aan aanrijding tot gevolg. De Nieuwegeiner liep vermoedelijk een hersenschudding en een gebroken neus op. Een ambulance bracht hem over naar het Oudenrijnziekenhuis in Utrecht.

Laad meer Nieuwegein

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Overval supermarkt Amersfoort

Zondag 25 september rond 19.15 uur is een winkel aan de Balladelaan overvallen. Een gemask…