Home Utrecht Vrouw betast in bus

Vrouw betast in bus

Op woensdagmiddag werd een jongen aangehouden omdat hij vermoedelijk een vrouw had betast. Op woensdagmiddag zat een 18-jarige vrouw uit De Bilt in een bus in Utrecht. Ter hoogte van het Griftpark stapten een aantal jongeren in. Het was druk in de bus en zij moest staan. Plotseling voelde de vrouw dat zij onzedelijk werd betast. Ze had in ieder geval gezien dat dit werd gedaan door een 13-jarige jongen uit Utrecht. De vrouw liep naar de chauffeur die inmiddels was aangekomen bij het Stationsplein. De chauffeur hield de deuren van de bus gesloten en de politie werd gewaarschuwd. De jongen werd direct aangehouden. Vermoedelijk heeft niet alleen de aangehouden jongen de vrouw betast en zijn er meer personen bij betrokken.

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Aanhouding na steekincident Amersfoort

Vrijdagmiddag 2 december is een 17-jarige jongen uit Leusden slachtoffer geworden van een …