Home Utrecht Utrecht Stad Voordeur beklad van woning

Voordeur beklad van woning

De politie is een onderzoek gestart naar het bekladden van de voordeur van een woning aan de Dr. Oolderslaan in Utrecht. De bewoner ontdekte de bekladding op woensdagochtend en heeft hiervan aangifte gedaan. Sinds december 2012 zijn er meerdere incidenten geweest bij de woning. Het onderzoek naar de dader (s) die op 15 december vuurwerk door de brievenbus hebben gegooid en de vernieling van een autoruit in januari loopt nog. Voor het incident met het gooien van een condoom gevuld met urine in januari zijn acht jongeren op heterdaad aangehouden. Zij hebben allen een Halt-straf gekregen.

Extra toezicht

Naar aanleiding van deze incidenten is er extra politietoezicht bij de woning en zijn er camera’s opgesteld. De camerabeelden zijn veiliggesteld en worden uitgekeken.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…