Home Utrecht Utrecht Stad Politie zoekt kinderen die geconfronteerd werden met potloodventer

Politie zoekt kinderen die geconfronteerd werden met potloodventer

Vrijdag hielden agenten een verdachte aan die zijn geslachtsdeel aan een aantal kinderen had laten zien. De politie is op zoek naar deze kinderen voor het doen van aangifte. Rond 11.00 uur kwam de melding dat een man bij de Noordertunnel vlakbij het Centraal Station zijn geslachtsdeel had laten zien aan een aantal kinderen. Door het opgegeven signalement kon de man, 47 jaar uit Utrecht, op het Neude worden aangehouden.

De politie in Utrecht zoekt de kinderen die geconfronteerd werden met deze man en zijn handelingen. Het zou gaan om kinderen rond de 12 jaar. Aan hun ouders wordt gevraagd contact te leggen met de politie via 0900 8844.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…