Home Utrecht Jongen aangehouden voor bezit pepperspray

Jongen aangehouden voor bezit pepperspray

Een 14-jarige jongen uit Utrecht is donderdagavond aangehouden op een bouwterrein aan de Beeldentuinlaan in Vleuten omdat hij in het bezit was van pepperspray. Na een melding dat er jongens rondliepen op het bouwterrein, trof de politie vier jongens aan. De agenten vroegen hen hun zakken te legen. Daarbij werd de pepperspray en de zaklamp bij de 14-jarige aangetroffen, die daarop werd aangehouden.

De zaklamp en de pepperspray werden in beslaggenomen. Voor het bezit van de zaklamp en het niet bij zich hebben van een identiteitskaart kreeg hij een bon. Het bezit van de pepperspray wordt later afgehandeld. Zijn moeder kwam zijn paspoort laten zien en heeft hem meegenomen.

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…