Home Utrecht Nieuwegein Man aangehouden voor spuiten met pepperspray

Man aangehouden voor spuiten met pepperspray

In de nacht van zaterdag op zondag werd een man aangehouden omdat hij anderen had bespoten met pepperspray na een ruzie. Rond 01.00 uur kreeg de politie de melding dat er een conflict was op de Zandwal in Nieuwegein. Ter plaatse bleek dat er een ongenode gast op een feestje was verschenen. Daardoor was er een handgemeen ontstaan tussen de man en meerdere personen in de woning. De ongenode gast had de andere gasten vervolgens met pepperspray bespoten. Deze 33-jarige man uit Nieuwegein werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De personen die met de pepperspray geraakt zijn, zijn onderzocht door ambulancepersoneel.

Laad meer Nieuwegein

Geef een antwoord

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Bedreiging vuurwapen – Tuinkerspad – Nieuwegein

Een 35-jarige man werd bedreigd met iets wat op een vuurwapen leek terwijl hij op de fiets…