Home Utrecht Nieuwegein Man met gestolen fiets opgepakt

Man met gestolen fiets opgepakt

Agenten in Nieuwegein hielden aan het begin van de nacht van zondag op maandag een man met een gestolen fiets aan. Rond 00.25 uur kreeg de politie de melding dat een man op de Karosdrift in het grof vuil aan het zoeken was en daarbij een rommeltje maakte. Agenten gingen ter plaatse en troffen de man, 35 jaar oud en afkomstig uit Nieuwegein, aan. Hij had een fiets bij zich. Agenten controleerden de man en de fiets. Daarbij bleek dat de fiets in 2004 was gestolen. De agenten hielden daarop de Nieuwegeiner aan en namen de fiets in beslag. De verdachte verzette zich tegen zijn aanhouding, waarbij de agenten zich gedwongen zagen hem naar de grond te brengen en te boeien. Ook in de politieauto bleef hij zich recalcitrant gedragen en probeerde een agent te bijten en te schoppen. De agenten brachten de verdachte over naar het politiebureau, waar hij voor nader onderzoek is vastgezet. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor de gestolen fiets en het verzet.

 

Laad meer Nieuwegein

Geef een antwoord

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Bedreiging vuurwapen – Tuinkerspad – Nieuwegein

Een 35-jarige man werd bedreigd met iets wat op een vuurwapen leek terwijl hij op de fiets…