Home Utrecht Nieuwegein Autokraker gaat er in auto vandoor

Autokraker gaat er in auto vandoor

Een autokraker werd op maandagochtend betrapt. Hij ging er in zijn auto vandoor. Rond 11.30 uur zag een getuige dat een man op de Elzenhoeve in een auto inbrak en daar een navigatiesysteem uit stal. Vervolgens rende de autokraker naar zijn auto en reed weg. De getuige probeerde het portier van de auto van de verdachte open te trekken, maar dat mislukte. Bij zijn vlucht reed de autokraker twee geparkeerde auto’s aan, stopte niet en ging ervandoor. De politie werd gewaarschuwd en agenten stelden een onderzoek in de omgeving in. Daarbij troffen zij de verdachte niet meer aan. De politie zet het onderzoek naar de autokraker voort.

Laad meer Nieuwegein

Geef een antwoord

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Bedreiging vuurwapen – Tuinkerspad – Nieuwegein

Een 35-jarige man werd bedreigd met iets wat op een vuurwapen leek terwijl hij op de fiets…