Home Utrecht Nieuwegein Winkeldief bezoekt meerdere winkels in Nieuwegein

Winkeldief bezoekt meerdere winkels in Nieuwegein

Winkelpersoneel betrapte op maandagmiddag een dief. Hij bleek meerdere winkels te hebben bezocht. Rond 12.50 uur betrapte een medewerker van een winkel aan het Plein (City Plaza) een klant op winkeldiefstal. Hij hield de verdachte, een 33-jarige Utrechter, aan en belde de politie. Agenten gingen ter plaatse en namen de verdachte over. Hij had een tas vol met kleding bij zich. In de tas zaten ook nog wat kantoorartikelen. Uit verder onderzoek bleek dat de kleding net bij een kledingzaak was gestolen en dat de kantoorartikelen bij een andere winkel vandaan kwamen. De verdachte is naar het politiebureau overgebracht. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Nasr-Eddine Talib

De 23-jarige Nasr-Eddnine is sinds 27 mei 2023 vermist uit Nieuwegein. Hij is het laatst g…