Home Utrecht Nieuwegein Agressieve trampassagier

Agressieve trampassagier

Een trampassagier gedroeg zich op dinsdagavond agressief naar tramcontroleurs in Nieuwegein. Zijn moeder deed vervolgens ook nog een duit in het zakje. Rond 18.35 uur kreeg de politie de melding dat tramcontroleurs op de halte Wijkersloot stonden met een zeer agressieve verdachte. Meerdere agenten gingen ter plaatse. Daar bleek dat een 21-jarige Nieuwegeiner was gecontroleerd in de tram omdat hij een blikje fris stond te drinken. Daarbij bleek dat hij geen vervoersbewijs had en hij weigerde een legitimatiebewijs te tonen. Toen een controleur hem vervolgens aanhield, werd hij agressief en verzette zich. Tevens bedreigde hij de controleurs verbaal en schold hen de huid vol. Hij kreeg bijstand van enkele familieleden.

Agenten namen de Nieuwegeiner over van de controleurs en liepen met hem naar een politieauto. Op het perron maakte de moeder van de verdachte weer ruzie met één van de controleurs, gaf hem een klap in het gezicht, schold hem de huid vol en spuugde hem in het gezicht. Daarop hielden de agenten ook de vrouw, 40 jaar oud en afkomstig uit Nieuwegein, aan. Beide verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht. De controleur deed aangifte tegen beide verdachten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Beroving – Nijpelsplantsoen – Nieuwegein

Zaterdagavond 27 mei rond 20.00 uur wordt een 17-jarige jongen uit Nieuwegein op het Nijpe…