Home Utrecht Nieuwegein Hondenuitlaatruzie

Hondenuitlaatruzie

Een ruzie tussen twee mannen over honden liep op zondagavond 24 maart uit de hand. Eén van hen moest naar het ziekenhuis. Rond 21.05 uur kreeg de politie de melding dat een man op een straat in de wijk Zuilenstein was geslagen en daarbij een aantal tanden had verloren. De man die hem had geslagen zou zijn hondjes in de buurt aan het uitlaten zijn. Agenten gingen ter plaatse en zochten in de omgeving. Vervolgens belde de vrouw van de verdachte naar de politiemeldkamer. Agenten gingen naar de woning van de verdachte, een 69-jarige man uit Nieuwegein. Hij verklaarde dat hij zijn hondjes aan het uitlaten was en dat zij een man met twee grote loslopende honden tegenkwamen. Hij verzocht de andere man zijn honden bij zich te houden, dat deed de man echter niet, waarna één van de grote honden een hondje van de Nieuwegeiner aanviel. Daarop nam de 69-jarige man het voor zijn hondje op.

Vervolgens ontstond er een schermutseling tussen de beide mannen, waarbij de 69-jarige man de ander, een 59-jarige plaatsgenoot, een klap in het gezicht gaf. De 59-jarige man verloor door de klap drie tanden en ging naar het ziekenhuis. De 69-jarige man liep door de schermutseling letsel aan zijn hand op. Hij zou zich onder doktersbehandeling stellen. Aan de hand van de verklaringen van beide betrokkenen en getuigen zal de politie bepalen wat er verder met de zaak gebeurt.

 

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Bankpasfraude – Muntplein – Nieuwegein

Maandag 12 juni slaat een stille oplichtster toe. Ze zegt niks tegen het 84-jarige slachto…