Home Utrecht Nieuwegein Agent stuit op verkeersconflict

Agent stuit op verkeersconflict

Twee automobilisten kregen het op woensdagmiddag met elkaar aan de stok in Nieuwegein. De mannen wilden aangifte tegen elkaar doen. Daarop hielden agenten de twee aan en brachten hen over naar het politiebureau. Daar bleek dat zij ruzie hadden gekregen over een inhaalmanoeuvre, waarbij de één vond dat de ander expres gas gaf waardoor hij moeilijk in kon halen en de ander vond dat de één asociaal via een verdrijvingvlak inhaalde. In het politiebureau besloten beiden geen aangifte tegen elkaar te doen. Beiden kregen een bekeuring voor vechten op straat.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Drugsdealer ramt politieauto bij vluchtpoging

Op 25 januari is een 19-jarige man uit Schijndel aangehouden die voor de politie probeerde…