Home Utrecht Nieuwegein Agent stuit op verkeersconflict

Agent stuit op verkeersconflict

Twee automobilisten kregen het op woensdagmiddag met elkaar aan de stok in Nieuwegein. De mannen wilden aangifte tegen elkaar doen. Daarop hielden agenten de twee aan en brachten hen over naar het politiebureau. Daar bleek dat zij ruzie hadden gekregen over een inhaalmanoeuvre, waarbij de één vond dat de ander expres gas gaf waardoor hij moeilijk in kon halen en de ander vond dat de één asociaal via een verdrijvingvlak inhaalde. In het politiebureau besloten beiden geen aangifte tegen elkaar te doen. Beiden kregen een bekeuring voor vechten op straat.

Laad meer Nieuwegein

Geef een antwoord

Bekijk ook

NIEUWEGEIN – Vermeend drugscrimineel aangehouden in Nieuwegein

Bij een onderzoek in een woning aan de Wielewaal in Nieuwegein heeft de politie afgelopen …