Home Utrecht Nieuwegein Brandstichting bij kapsalon

Brandstichting bij kapsalon

In de nacht van dinsdag op woensdag werd brand gesticht in een kapsalon in Niewegein. Rond 03.20 uur liep een man op de hoek van de Kruyderlaan en Hildo Kropstraat. Daar zag hij dat op de Hildo Kropstraat een zwarte terreinwagen (SUV = Sports Utility Vehicle) met gedoofde verlichting hard wegreed. De auto reed in de richting van de Sluyterslaan. Enkele seconden later hoorde hij een harde knal en zag dat er brand was bij een kapsalon. De brandweer en politie werden gewaarschuwd en gingen ter plaatse. De brand greep snel om zich heen en de brandweer moest de brand opschalen tot zeer grote brand. Rond 05.25 uur gaf de brandweer het sein ‘brand meester’.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Drugsdealer ramt politieauto bij vluchtpoging

Op 25 januari is een 19-jarige man uit Schijndel aangehouden die voor de politie probeerde…