Home Utrecht Nieuwegein Verkeersconflict leidt tot aanhouding vrouw

Verkeersconflict leidt tot aanhouding vrouw

Een automobilist en een automobiliste met haar passagiere kregen het op maandag met elkaar aan de stok. Rond 17.55 uur kreeg de politie de melding van een conflict op de Herenstraat in Nieuwegein tussen automobilisten. Agenten gingen ter plaatse en spraken met een 45-jarige man uit Nieuwegein en twee vrouwen van 21 en 26 jaar uit dezelfde plaats. De man en de vrouwen beschuldigden elkaar over en weer van agressief rijgedrag. Daar de verhalen elkaar tegenspraken en geen van hen aangifte deed, besloten de agenten het bij een gesprek te laten.

Bij controle van de personalia van de drie betrokkenen bleek dat de 21-jarige vrouw uit Nieuwegein nog boetes voor meer dan achtduizend euro open had staan. De agenten hielden haar aan en brachten haar over naar het politiebureau.

Laad meer Nieuwegein

Geef een antwoord

Bekijk ook

NIEUWEGEIN – Vermeend drugscrimineel aangehouden in Nieuwegein

Bij een onderzoek in een woning aan de Wielewaal in Nieuwegein heeft de politie afgelopen …