Home Utrecht Nieuwegein Telefoon uit hand gerukt

Telefoon uit hand gerukt

Een man werd op maandagmiddag van zijn gsm beroofd in Nieuwegein. Tussen 11.30 uur en 12.00 uur liep een 31-jarige man uit Nieuwegein met zijn zoontje in een wandelwagen het park in de buurt van de Leemwal in vanuit de voetgangerstunnel. Hij was op dat moment aan het telefoneren. Plotseling werd zijn gsm uit zijn hand gerukt. Vervolgens zag hij dat een man op een fiets er met zijn Apple iPhone vandoor ging. Omdat het slachtoffer met zijn zoontje in een wandelwagen liep, kon hij niet achter de straatrover aan gaan.

De straatrover is een lange blanke man van vermoedelijk ouder dan 20 jaar. Hij droeg een zwart joggingpak, had een zwarte pet op en had witte Adidassportschoenen met blauwe strepen aan.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Drugsdealer ramt politieauto bij vluchtpoging

Op 25 januari is een 19-jarige man uit Schijndel aangehouden die voor de politie probeerde…