Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Winkel overvallen

Amersfoort – Winkel overvallen

Op woensdagavond 4 oktober werd een winkel aan de Kamp overvallen. De verdachte wist met buit te ontkomen.

Rond 21.45 uur kreeg de politie de melding van een overval. Ter plaatse bleek dat een man onder dreiging van een steekvoorwerp geld had buitgemaakt. De verdachte vluchtte na zijn daad in de richting van de Stier.

Van de verdachte is het navolgende signalement bekend:

  • Man, donkergetint uiterlijk, 1.80 meter lang, normaal postuur en gekleed in een zwarte jas met capuchon. Men schatte de leeftijd van de verdachte in tussen 20 a 30 jaar.

Oproep getuigen
De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuige(n) en mogelijk zijn er personen die de vluchtende verdachte hebben gefilmd met hun telefoon. Dit beeldmateriaal wil de recherche graag hebben. U kunt de filmpjes zelf uploaden via uploaden filmpjes

Mocht u over andere relevante informatie beschikken dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op politie.nl  Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via telefoon 0800-7000 en/of via Meld Misdaad Anoniem

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…